SERVICII CREARE SITE

Totul devine mai simplu cand ai tot ce iti trebuie la indemana pentru crearea site-ului web!
SERVICII COMPLETE SI PROFESIONALE DE CREARE SITE

Iti propunem solutii ieftine si servicii de realizare site profesionale, prin care vei putea avea un "spatiu comercial" la o "chirie" ca si inexistenta si solutii de "publicitate" avantajoase. Indiferent de etapa in care se afla site-ul tau, oferim solutii viabile pentru crearea sau imbunatatirea proiectului tau. Scopul nostru este de a transpune necesitatile proiectului de realizare site intr-un site functional, optimizat, structurat cat mai facil, realizat cu cele mai noi tehnologii in domeniu, si care sa fie usor de gasit pe internet.

Panou de administrare

Platforma noastra pe care construim site-uri web si magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o buna gestionare a continutului, astfel veti putea modifica orice informatie.

Design responsive

Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fi la indemana potentialilor clienti si prezinta-ti site-ul intr-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !

Optimizare

Pentru ca optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzator pentru toate motoarele de cautare cunoscute.

Retele socializare

Orice site si orice companie trebuie sa fie prezenta COMPLET in mediul online. Atat un site de prezentare cat si o pagina de socializare profesionala va poate mari portofoliul de clienti ! Nu va limitati ! Mediul online NU are limite !

Magazine Online la Cheie

Oferim magazine online la cheie cu panou de administrare, categorii si produse nelimitate si un pachet de gazduire pe masura, GRATUIT 12 luni.

Performante reale

Doriti sa aflati perfomantele site-ului din punct de vedere al utilizatorilor cat si din punct de vedere al cuvintelor cheie ? Cu cele doua conturi (Google Webmasterss/Analitycs) puteti afla comportamentul site-ului in mediul online.

Simplu, servicii complete de creare site, preturi imbatabile !

Acum mai mult ca niciodata avem nevoie sa optimizam bugetul afacerilor noastre prin solutii ieftine si de impact mare.

Hei! Scrie-ne!