Hello, friend!
Eu sunt Domina, "the glamour girl", știi tu, aceea colegă care este întotdeauna atentă ca și cea mai mică șuviță să fie la locul ei. 
Îți prezint mai jos serviciile noastre de creare site..."glamour"!
În această secțiune a site-ului I`m the captain!. Încerc să îți explic cât pot de bine ceea ce îți putem oferi pe partea de prezență online. Stai liniștit, avem absolut TOT ce ai nevoie pentru realizarea site-ului web. În cazul în care mai ai nevoie de explicații, o găsești pe Ana în josul paginii cu datele de contact.
domina creare site

SERVICII CREARE SITE, REALIZARE SITE, WEB DESIGN

Prin serviciile de creare site oferite de firma noastră ai garanția lucrului bine făcut. Oferim servicii complete de realizare site cu design responsive, panou de administrare, optimizare SEO On-Page și o imagine impecabilă a firmei tale în online. Serviciile noastre de creare site au în componență implementarea fiecărui detaliu, funcționalitățile dorite, calitatea și flexibilitatea designului cât și succesul proiectului.

Îți oferim servicii de creare site la cele mai ieftine prețuri, adaptate bugetului tău. Îți punem la dispoziție servicii variate de creare site, creare site prezentare, creare site imobiliar, realizare site web, servicii de redesign site și optimizare site, promovare site sau găzduire site profesională.

servicii creare site web

SERVICII CREARE SITE WEB - REALIZARE SITE PROFESIONAL

Proiectăm și dezvoltăm site-uri web care să corespundă în mod specific nevoilor de design dar și îndeplinirea standardelor business-ului tău. Serviciile de creare site cu facilități precum: panou de administrare, design responsive, optimizat pentru motoarele de căutare dar și pachetele de găzduire site, promovare site și administrare site îți asigură o imagine impecabilă în mediul online.

Îți propunem soluții ieftine și servicii de realizare site profesional prin care vei putea avea un "spațiu comercial" la o "chirie" ca și inexistentă și soluții de "publicitate" avantajoase. Indiferent de etapa în care se află site-ul tău, oferim soluții viabile pentru crearea sau îmbunătățirea proiectului tău. Scopul nostru este de a transpune necesitățile proiectului de realizare site web într-un site funcțional, optimizat și cu structură facilă.

Dacă ești în căutarea unor servicii de creare site web sau te interesează prețuri de creare sitepachete creare site web profesional sau realizare site prezentare, credem, de fapt nu credem, SUNTEM SIGURI că putem avea o colaborare dincolo de limite!

OPTIMIZARE SITE SEO

Parcurgerea procesului de optimizare SEO ON-PAGE este pasul decisiv pentru a începe o campanie de promovare online pe termen lung. Dacă agenția noastră este alegerea pentru o colaborare de lungă durată cu privire la optimizarea site-ului, NOI suntem PREGĂTIȚI!

Procesul vital al optimizării unui site este bazat pe alcătuirea unor backlink-uri de calitate și naturale ce pot fi construite prin crearea unui conținut original.

În ziua de astăzi este obligatoriu să fii prezent în mediul online, cu toate acestea nu este de ajuns să ai doar un site web bine construit-el trebuie să îți aducă clienți și să fie găsit ușor în motoarele de căutare - aici intervine procesul de optimizare site SEO.

team-1.png
Hei, 
Bănuiesc că ai cunoscut-o pe Domina. Este o fată de treabă, crede-mă. Adoră să ajute pe toate lumea atât cât poate.
În cazul în care nu ți-a oferit destule informații, folosește cu încredere detaliile de contact de mai jos. 
0739 428 310
hello@creare-site.ro
promovare site

PROMOVARE & MARKETING

Ai un site web care nu atrage clienții pe care ți i-ai dorit? Vrei să crești vânzările unui magazin online sau serviciile companiei tale ? Oricare ar fi răspunsul tău, gândește-te înainte că peste 91% din consumatori caută servicii sau produse pe care tu le oferi, numai pierde timpul!

GOOGLE ADS
Reprezintă una dintre cele mai bune metode de promovare online și în mod cert este singura care aduce rezultate. Prin Google Ads vei avea ocazia să apari în primele 3 rezultate pe Google.

FACEBOOK ADS
Nu de puține ori s-a dovedit că reclamele Facebook pot atinge aceleași rezultate ca Google Ads. Înainte de a lansa o reclamă pe Facebook, este foarte important o analiză detaliată a publicul țintă.

GĂZDUIRE SITE PROFESIONALĂ

Spațiul de găzduire reprezintă site-ul web în sine, ce este alcătuit din multe fișiere, de tip html, php sau alte astfel de extensii. Dimensiunea fișierelor poate fi mare sau mică, dar ea nu are voie să depășească spațiul de găzduire închiriat. Deci înainte să optați pentru un anumit pachet, gândiți-vă la amploarea pe care o va lua site-ul vostru și luați în calcul dimensiunea pe care o va avea.
gazduire site profesionala

PROIECTE CREARE SITE

Căutăm să oferim servicii de creare site complete și ireproșabile.

proiecte creare site euadopt
proiecte creare site fdss
proiecte creare site insolventabalan
proiecte creare site adriaexpert
proiecte creare site steilmann
proiecte creare site