REDESIGN SITE WEB, RECONSTRUCŢIE SITE

Readucem la viață orice site web!
Site-ul tău a trecut de prima tinerețe și numai atrage vizitatori dar nici numai reprezintă pentru tine o imagine profesională a firmei? 
Chiar dacă ai nevoie de servicii de redesign site complet sau doar de modificări mici, Andrew Design prin conceptul Creare Site România îți oferă soluțiile de care ai nevoie. Mediul online este la modă în ziua de astăzi, tehnologiile se schimbă de la an la an iar de web design...numai zicem. Un site web trebuie să-ți prezinte compania într-un mod inedit, ține minte: site-ul reprezintă cartea ta de vizită interactivă care te prezintă în fața potențialilor clienți. 
Cerința majoră cu privire la prezența companiei în mediul online prin prisma serviciului de creare site prezentare, care să te reprezinte în fața clienților nu este opțională. Este inutil să te străduiești să ai o afacere puternică și înfloritoare cât timp prezența în mediul online și promovarea serviciilor lasă de dorit.
servicii-redesign-site.jpg

Ești interesat de servicii de redesign site? Numai pierde timpul! Îți oferim prețuri adaptate bugetului tău! Tu propui bugetul, noi facem proiectul.

redesign-site.jpg

AVANTAJELE PROCESULUI DE REDESIGN SITE

 
Redesign-ul unui site web îți oferă o identitate profesională și nouă în online care te poate ajuta să-ți mărești portofoliul de clienți. 

Avantajele de bază ale unui serviciu de redesign site fiind: o imagine impecabilă, profesionalism în fața clienților și un succes garantat în mediul online. În serviciul de redesign site putem integra cu ușurință instrumente și caracteristici moderne astfel încât să ofere utilizatorului o experiență plăcută și o navigare facilă. De asemenea, pachetul de redesign site conține și optimizarea SEO On-Page. Ești pregătit să-ți reconstruim imaginea?!

DE CE SĂ APELEZI LA UN SERVICIU DE REDESIGN SITE?

După cum spuneam, imaginea companiei tale este prezentată în mediul online prin site-ul web. Serviciul de redesign site îți oferă un set complet de funcționalități prin care vei avea siguranța unei imagini impecabile. Prezența companiei în online numai este un moft și a devenit un "must to do". Vizitatorii și potențialii clienți percep calitatea serviciilor tale prin imaginea pe care ți-o construiești. Prin pachetul de redesign site ne asigurăm că vizitatorii vor avea o experiență plăcută, navigarea va fi una facilă astfel încât vizitatorul să ajungă rapid la informațiile care îl interesează cât și un design responsive, adaptat dispozitivelor mobile.

Atunci când proiectul de creare site web numai reprezintă pentru tine sau compania ta un succes și are un concept depășit este momentul să apelezi la serviciile noastre de redesign site, nu crezi?

FUNCŢIONALITĂŢI RECONSTRUCŢIE SITE PREZENTARE

Redesign site după propunerea/modelul clientului;
Conținut nelimitat de pagini, secțiuni;
Formulare contact, cerere ofertă, etc;
Secțiune Slideshow-statică sau dinamică;
Legături rețele sociale;
Butoane de tipul "Call to action";
Implementare chat online;
Implementare secțiune Blog;
Creare conturi Google Webmasters/Analitycs;
Implementare module GDPR, Politica de confidențialitate, Politica Cookie;

PAȘII SERVICIILOR DE REDESIGN SITE

01

Analiză

Etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în redesign-ul unui site web. Vom purta o discuție astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului.

02

Design

Având toate detaliile puse la punct începem construcția design-ului. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact definirea paginilor din site, prezenta responsive.

03

Dezvoltare

Având design-ul aprobat de echipă și de client, este momentul ca site-ul web să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere și pe orice dispozitiv mobil.

04

Lansare

În acest moment procesul de redesign site web este finalizat și pregătit pentru ONLINE! Astfel, sunt necesare un pachet de găzduire site și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul - lucruri pe care noi ți le oferim INCLUSE!

Nu ai răbdare să completezi formularul de cerere ofertă? Nici o problemă! Sună-ne la 0739 428 310 sau scrie-ne la vanzari@creare-site.ro și hai să povestim!