CREARE SITE AGENŢIE TURISM, REALIZARE SITE, WEB DESIGN

De la hoteluri si bloguri de travel până la destinații superbe, serviciile noastre de creare site agenție turism vor "împinge" vizitatorii să-și facă o rezervare în secunda doi! Materialele video și fotografiile profesionale te vor ajuta să-ți vinzi ofertele pe care agenția ta de turism le oferă. Toate site-urile web de turism trebuie să fie calitative și cu o prezență "WOW".

Creare Site România îți oferă servicii de realizare site agenție de turism la cele mai bune prețuri. O agenție de turism are nevoie de un proces de creare site web ce poate fi administrat ușor, astfel încât prezentarea ofertelor să poată fi făcută cât mai rapid. Îți oferim metode simple dar de impact mare pentru proiectul de creare site agenție turism.

Ești interesat de servicii de creare site agentie turism? Numai pierde timpul! Îți oferim prețuri adaptate bugetului tău! Tu propui bugetul, noi facem proiectul.

CE INCLUDE SERVICIUL DE CREARE SITE AGENŢIE TURISM

Dacă deți o agenție de turism și încă nu ai un site web site web sau deți unul prea vechi, este momentul să treci la treabă, nu crezi? Prin proiectul de creare site agenție turism poți avea o imagine impecabilă în online, la îndemână potentialor clienți și la prețuri mult mai mici decât un punct de lucru în oraș.
Platformă noastră pe care construim site-uri web și magazine online dispune de panou de administrare facil, pentru o bună gestionare a conținutului.
Peste 75% din traficul unui site este definit de device-urile mobile. Fii la îndemâna potențialilor clienți și prezintă-ți site-ul într-un mod impecabil, BE RESPONSIVE !
Pentru că optimizarea SEO este una dintre principalele surse de trafic ale unui site, va oferim proiecte optimizate corespunzător pentru toate motoarele de căutare cunoscute

FUNCŢIONALITĂŢI CREARE SITE AGENȚIE TURISM

Înregistrare domeniu .ro - 12 luni;
Găzduire site gratuită - 12 luni;
Achiziționare certificat SSL - 12 luni;
Design responsive - adaptat dispozitivelor mobile;
Panou de administrare facil;
Conținut nelimitat de pagini și secțiuni;
Formulare contact, cerere ofertă, etc;
Secțiune slideshow-statică sau dinamică;
Legături rețele sociale;
Butoane de tipul "Call to action";
Implementare chat online; 
Implementare secțiune Blog;
Creare Conturi Google Webmaster/Analitycs;
Implementare module GDPR, Politica de Confidențialitate, Politica Cookie; 
Suport tehnic 24/7;
Nu ai răbdare să completezi formularul de cerere ofertă? Nici o problemă! Sună-ne la 0739 428 310 sau scrie-ne la hello@creare-site.ro și hai să povestim!